Boikot KFC? Sedapnya Sehingga Menjilat jari…

Oh! Krai Utara

Share
Bab ni memang susah sikit nak cakap. Siapa yang nak boikot KFC atau MC Donald. Tukang beli dan tukang makan dah tentulah bangsa Melayu yang ramainya. Pekerjanya pulak? Pusinglah satu Malaya ni, cuba camkan muka-muka pekerjanya, bangsa mana yang paling ramai yang kerja kat situ?
Siapa yang nak kita harapkan? Mufti, Tok Kadi atau Tok Siak, siapa diantara mereka yang dapat menjelaskan kenapa kita kena boikot makanan ini semua?
[kejahtan2.jpg]
Orang tua ini dilondehkan segala pakaiannya dan dicampakkan ditengah2 jalan raya oleh tentera Israel, kemudian dibiarkan berbogel dan ianya hanya mampu disaksikan oleh org ramai, tanpa dapat melakukan apa2. Mereka menjatuhkan maruah seorang tua. Tiada ucapan selayaknya pada golongan ini melainkan celaka dan laknatlah pada bangsa ini sampai hari kiamat…
Janji Allah itu benar. Jika mengharapkan bangsa arab nak membantu? memang tak boleh diharap. Kesatuan diatas dasar Bangsa telah membuktikan ianya hanya dibibir semata2. Pelaksanaannya adalah ikut dan tunduk pada arahan dan suruhan Yahudi.
[kejhatan+yahudi1.jpg]
Manakala gambar ini adalah gambar seorang budak palestin yg mati dibunuh org yahudi laknatullah, setelah diliwat. Kemudian mayatnya dicampak dijalan dengan darah masih lagi mengalir…
Betapa kejamnya mereka ini anda telah saksikan semua ini. Tolonglah jangan mengatakan anda kasihan dan jangan berani mengaku bahawa Islam Itu Bersaudara jika anda masih mampu bergelak ketawa dan bersenang-senang menikmati hidangan KFC, McD, Cola-Cola dll produk makanan mahupun keperluan yang menyumbang kepada Negara Haram Israel yang penduduknya Yahudi Laknattullah!!! Masih mampukah anda menjamah KFC & McD selepas melihat gambar ini?????
http://accan.files.wordpress.com/2009/01/produk-yahudi.jpg?w=600&h=450

0 ulasan:

Catat Ulasan

Artikel Paling Ngetop

Latest Malaysian Blog Headlines

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...