Abang Kejam! Lelaki India Pancung Kepala Adiknya yang Dipercayai berzina

Oh! Krai Utara

Share

New Delhi, - Biadab! Seorang lelaki di India tergamak membunuh adik perempuannya di depan publik. Dia memenggal kepala sang adik yang diduga telah berselingkuh.Lelaki itu,   Mehtab Alam   bahkan berjalan kaki menuju balai polis  di kota Nadial, Kolkata, India Utara untuk menyerahkan kepala adiknya, Nilofer Biwi beserta sebilah pedang yang digunakannya untuk membunuh mangsa.Polis setempat menyatakan, orangtua Nilofer telah melaporkan hilangnya puteri mereka ke polis  setelah dia kahwin lari dengan seorang penarik beca . Alam kemudian menemukan bahwa adik perempuannya yang merupakan ibu dari dua anak itu, tinggal bersama tukang beca  tersebut.Alam pun mendatangi rumah lelaki tersebut. Dia kemudian menyeret adiknya ke jalan dan di depan orang-orang yang melintas di jalan tersebut, Alam memenggal kepala Nilofe dengan sebilah pedang.Ketua polis , Alam mengaku tak boleh mengendalikan amarahnya kerana sang adik telah membuat malu keluarga. Saat ini Alam masih mendekam di penjara menunggu  kesnya di mahkamah.(ita/nrl)

1 ulasan:

 1. Generasi Terhebat Terengganu Bangkit Runtuhkan UMNO berkata...

  UMNO dan BN sudah memerintah Terengganu hampir 50 tahun..... Tapi Kenapa Pemuda UMNO, Puteri UMNO, Wanita UMNO dan Pemimpin2 UMNO Terengganu tetap BODOH?

  2013 - Tahun Paling Malang Rakyat Terengganu........ Lihat sendiri bukti kalau tak percaya...


  ~ BUKTI 1 ~

  ~ BUKTI 2 ~

  ~ BUKTI 3 ~

  ~ BUKTI 4 ~


  Saya mohon sangat2 agar semua anak2 muda mengundi PR pada PRU ke-13. Mesti undi PAS, PKR dan DAP. Kita mesti ambil serius soal ekonomi dan perpaduan kaum. BN telah meninggalkan banyak hutang di setiap negeri. Ini akan membebankan kita.. Percayalah. Lihat sendiri selangor, bila PR memerintah kurang 5 tahun, hutang berkurang. Bandingkan dengan Terengganu yang diperintah BN sejak 50 tahun dulu... Kat mana hebatnya Pemimpin UMNO yang menafikan kewibawaan Pemimpin Pakatan Rakyat? Mereka pun tahu tapi tetap mahu menafikannya.. sememangnya betul.. ( Buktikan kalau saya bercakap bohong)

  Terang2 tak wujud perpaduan dalam BN. MCA dan MIC terang2 menolak BN.

  Pastikan anda memberitahu rakan2, emak ayah dan saudara yang kurang tahu soal ekonomi dan perpaduan kaum.... Walaupun terpaksa berada dlm kem BN dan UMNO, pastikan undi anda tetap kpd PR....

  ~ (( Budaya Samseng )) - Ahli2 Mahu Lari Dari UMNO ~

  Biarkan UMNO bersendirian... Mereka tidak mahu bersatu, kita boleh bersatu sesama kita... Mereka pentingkan perpecahan... Biarkan mereka... Mereka lebih mengutamakan keganasan untuk mengekalkan kuasa... Biarkan mereka..... Mereka hanya mahu jadi samseng... Biarkan mereka samseng selamanya....

  Biarkan pemimpin2 UMNO memperbodohkan ahli2 mereka selamanya...

Catat Ulasan

Artikel Paling Ngetop

Latest Malaysian Blog Headlines

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...