oh bersih : abang tak abang gua mau turun! lu ngapusi lu mati!

Oh! Krai Utara

Share
Hati mau keras laaaa..ayat keramat yang gua selalu ulang2 dalam hati semenjak dua menjak ini, dan dengati yg berjaya gua keraskan jualah akhirnya minggu lalu gua telah berjaya memuktamadkan untuk beli tshirt kuning tu. itu pon lepas pokmu dok offer ,berulang kali....gua keraskan hati dan rela berkorban tiga keping not merah untuk agama bangsa n negara, yes,berya pada step pertama.

dan, dengan energi 'hati mau keras' jugak gua mengambik keputusan ini, keputusan untuk umum memang gua gila talak kalau tak bagitau...gua sebenarnya bukan berani sangat nak lawan UMNO ni, gua penakut, tapi gua bukan pengecut! dan gua bukan Ngapusi juga!

kemudian, gua gerak kan jiwa yang naif ini untuk bertanya ada tak sapa2 nak gi dataran, guq nak numpang, akhirnya d tempat mengatik yakni orang luor cakap tahlil berjumpa jua pilot n rakan yang sekeras gunung timah hatinya...lepas bertanya tentang cass dan menda2 berkaitan sekali dengan semangat hati mau keras gua amik keputusan mendahulukan kehendak perjuangan....takbirrrr gua dlm hati yang ada sedikit keras.

jadi kedua dua menda dah siap....so, tunggu hari sajaaaa, lu berani lu turun r, gua ada berani. Tapi kalu ada taman dalam hati tak payah r, wa cakap lu. Hati mau keras jugaaaa...jadi sempena hati gua yang semakin keras ni, wa mintak2 laaa dalam perjalanan ke dataran tu jangan la terserempak lori punya kepala...

0 ulasan:

Catat Ulasan

Artikel Paling Ngetop

Latest Malaysian Blog Headlines

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...