Oh Artis: (Gossip) Si Ibu cantekkk tutup, si anak alahai berkemban je...ish!

Oh! Krai Utara

Share
Holla! macam dah biasa dah...kat negaraku ni kan, kau orang bukan tak penah tengok benda2 macam ni...cumanya mungkin kita tak penah amik pusing nak pikior benda2 camni, ala dah jenuh sangat jumpanya dari pepasor malam sampai la kat gedung-gedung berkualitas hi kelas gitu ya tak...kalau korang xnak ngaku jugak yang korang penah terserempak ngan adegan adegan panasss cam ni aku cabar la korang pegi je pasarmalam yang berada di kejiranan anda malam ni jugakkk...atau lepas baca entri ni korang terus capai wallet, amik kunci motor
buruk korang tu dan pi laaa mana2 supermarket atau mall yang dekat ngan umah korang...PASTI, korang mesti uumpa aksi-aksi camni kan...tapi aksi ni lagi baaaaik punya la di bawa khas utk anda dari izyan dot cam heeee3 korang baca apo kato penulis tersebut yer...yang pompuan yang terbaca n3 ni dan tergolong lam saiz ni korang jangan marah aku pulak, tu si izyan yang kata ki3
petikan dari izyan dot com Tak tahu lah nak kata apa dah kalau bab-bab fesyen ni. Ini adalah gambar yang diambil ketika ASK 2010 baru-baru ni. Nak dijadikan isu adalah pemakaian. Memang masa itu artis mempunyai fesyen tersendiri ketika datang. Tapi yang ni dibawanya emak kesayangan dengan fesyen yang berlainan yang sukar untuk dikomen. Hehe. Mungkin emak mereka ni 'open mind', sebab tu len macam jerk. Ni kalau emak penulis, penulis wat macam ini dah sah kena lempang pisang goreng hangus dah.

3 ulasan:

  1. nur aisya humaira berkata...

    macam2...:(

  2. tuyuk berkata...

    crazy ฦ’ashion

  3. Miss Fairladyjim berkata...

    samalah, kalau mak miss jim pun...bukan kata nak berkemban..kalau kuar pakai anak tudung jer tudungnya xda, ada yang tudung saji tersangkut atas kepala...

    ntahlah diorg ni, patutnya next anugerah apa2 yang dianjurkan better wat konsep "MALAM GALA TUALA KEMBAN" baru lah konsep nie masukkkkkkkkkk

Catat Ulasan

Artikel Paling Ngetop

Latest Malaysian Blog Headlines

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...