Oh! Artis:Carey Mulligan Kalahkan Victoria Beckham

Oh! Krai Utara

Share


Carey Mulligan
AKTRESS Carey Mulligan berjaya mengalahkan Victoria Beckham dan Kate Moss dengan menerima gelaran pakaian terbaik wanita 2010 oleh majalah Harper's Bazaar.
Pelakon berusia 25 tahun itu, gaya fesyennya yang unik mampu menarik perhatian ramai dan dia mampu mengatasi ikon-ikon fesyen lain termasuklah Victoria, yang mempunyai jenama fesyen baju sendiri.
Menurut pereka fesyen yang juga merupakan juri pemilihan pkaian terbaik bagi majalah tersebut, Erdem Moralioglu, pemakaian Carey tampak moden bila pelakon itu memakai pakaian gaya 60-an.
"Saya rasa, dia begitu bergaya sederhana dan tidak pelu terlalu berkayakinan tinggi dengan setiap pakaian yang dikenakannya," kata Erdem.
Bagi Carey pula, dia tidak merasakan yang dia merupkan seorang ikon fesyen memandangkan pereka bajunya yang sentiasa menyediakan pakaian untuk Carey.
"Saya tak kisah sangat dengan fesyen. Cuma saya mempunyai seorang perunding imej serta pereka fesyen yang hebat dan merekalah yang menggayakan diri saya," ujarnya.
Sementara itu, Gwyneth Paltrow, Stella McCartney dan Sienna Miller antara aktres yang mendapat tempat Top 10 bagi pakaian terbaik tahun 2010 Harper's Bazaar.

0 ulasan:

Catat Ulasan

Artikel Paling Ngetop

Latest Malaysian Blog Headlines

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...